Föreningen Handel Oskarshamn

Handel Oskarshamn, i samarbete med Attraktiva Oskarshamn AB, arbetar med att utveckla handeln i Oskarshamn så att du som kund ska få ett ännu rikare utbud och erbjudas trevliga shopping-, mat- och skönhetsupplevelser, både i centrum och på våra externa handelsområden.

Medlemskap

Logga för föreningen Handel Oskarshamn

I föreningen Handel Oskarshamn kan alla typer av butiker, café & restaurang och salonger bli medlemmar. Som medlem blir verksamheten en del av ett nätverk med ca 60 st medlemmar. Medlemmarna bjuds in till frukostmöte en gång i månaden där det ges senaste information om vad som är på gång inom handeln i Oskarshamns kommun.

Medlemmarna i Handel Oskarshamn blir tillsammans starka och gör sin röst hörd i olika sammanhang. Inte minst när det gäller att arbetet med att utveckla Oskarshamn som besöks-, evenemangs- och handelsstad. De medlemmar organisationen ska attrahera är de som på något sätt bedriver handel med fysiska varor, restaurang eller konditori samt salong (hårvård, skönhet etc) i Oskarshamns tätort.

Ansök om medlemskap

Vill din verksamhet ansöka om medlemskap i Handel Oskarshamn så gör du det enklast genom att fylla i formuläret som du hittar på Attraktiva Oskarshamns hemsida. Klicka här för att komma direkt till formuläret.

Medlemsförmåner i Handel Oskarshamn

Som medlem i föreningen får verksamheten ta del av en mängd olika förmåner. Här är en sammanställning av vad föreningen tillsammans med Attraktiva Oskarshamn AB gör för medlemmarna.

Aktiviteter

Marknadsföring

Inlösen av presentkort

Sammanhållning

Medlemmar i Handel Oskarshamn

På vår medlemslista här på hemsidan hittar du alltid en aktuell lista över vilka som är medlemmar i Handel Oskarshamn.