Presentkort

Ge bort ett presentkort

Medlemmarna i Handel Oskarshamn har ett eget presentkort.
För dig som kund är det supersmidigt att använda kortet i en eller flera av våra medlemsbutiker!

Bild på Presentkort i Handel Oskarshamn.

Presentkortet gäller som betalning hos samtliga Handel Oskarshamns anslutna medlemmar. Vill du veta vilka butiker som är anslutna så ska du klicka här.

Kortet är giltigt i 12 månader från laddningsdatum. Du behöver inte handla för hela beloppet på en gång. Kvarvarande belopp ligger automatiskt kvar på kortet redo att användas hos någon av våra andra medlemmar.

Kortet går inte att byta mot kontanter. Förstört eller förlorat kort ersätts inte.

Rabatterade presentkort

På initiativ av Oskarshamns kommun kommer vi under perioden 1/5-20 till 31/8-20 att sälja presentkort för 80% av det ordinarie priset. Exempel: För ett presentkort på 1 000 kr får du som kund betala 800 kr.

Totalt har kommunen avsatt 1 miljon kronor för erbjudandet. När dessa är slut upphör kampanjen. Skillnaden mot ett ordinarie presentkort är att giltighetstiden är begränsad till 31/8-20 mot normala 12 månader från inköpsdatum. Efter detta datum kommer innestående medel att förfalla vilket innebär att pengar som finns kvar på kortet, inte kommer kunna lösas in. I övrigt gäller ordinarie regler för presentkortshantering. Du kan köpa presentkorten med en summa på allt mellan 100 kr och 5000 kr.

Detta presentkort säljs endast hos Ica Maxi Oskarshamn eller Coop Flanaden i respektive förbutik.

Gymnasiekortet

Under tiden som gymnasieskolorna hålls stängda på grund av spridningen av Corona-viruset har Oskarshamns kommun beslutat att dela ut presentkort i Handel Oskarshamn till gymnasieungdomar i kommunen. Klicka här för att läsa all information om gymnasiekortet.

Kontrollera saldo

Vill du veta hur mycket pengar du har kvar på ditt kort? Då kan du enkelt själv kontrollera saldot på det. Du gör det enkelt genom att följa någon av dessa instruktioner:

  1. Skanna QR-koden som finns på baksidan av kortet med din smartphone, så kommer du direkt till ditt korts saldo. 
  2. Klicka här för att komma till sidan för kontrollera saldo och fyll i ditt korts uppgifter.

Köpa presentkort

Presentkort till Handel Oskarshamn kan enkelt köpas på turistinformationen i Flanaden, i förbutikerna på Coop Flanaden eller ICA Maxi. Du betalar för kortet på plats i butiken och får med dig presentkortet direkt.

Vill du istället beställa presentkort och betala mot faktura så gör du det enkelt genom vår företagsbeställning.